Vacatures

Intern begeleider (m/v)

Voor SBO De Klimboom is Aves op zoek naar een Intern begeleider (m/v) wtf 0,6-0,8

SBO De Klimboom is een pc school voor speciaal basisonderwijs die dagelijks onderwijs biedt aan 130 leerlingen uit de Noordoostpolder en omliggende gemeenten. Het is de enige sbo school in de Noordoostpolder en ze maakt onderdeel uit van stichting Aves. De school werkt nauw samen met de basisscholen en de beide so-scholen en wil dat in de nabije toekomst verder versterken. De school heeft 9 groepen leerlingen en een enthousiast team. De leerkrachten zijn voor een groot deel geschoold op HBO master niveau en worden ondersteund door onderwijsassistenten en specialisten.

bekijk hier de vacature

Word jij onze meester of juf?

Aves zoekt nog enthousiaste leerkrachten.

Bekijk hier de vacature

Leerkracht worden? Volg het Aves Traineeship!

Vanaf 1 augustus 2020 biedt Aves 5 plekken voor een traineeship: in maximaal 4 jaar ga je je PABO diploma behalen en daarnaast ga je voor 2 á 3 dagen aan het werk als leraarondersteuner op een van onze scholen (inclusief stage).

Ga naar de vacature

Aves zoekt een bestuurssecretaris

Sinds 1 januari 2019 is Aves gefuseerd met SCPO Noordoostpolder. Hierdoor is een nieuwe situatie ontstaan die vraagt om een aanpassing van de huidige organisatiestructuur. Er is behoefte aan een Bestuurssecretaris.

Ga naar de vacature