NIEUWS

Nieuws

OPEN DAG AVESSCHOLEN

De scholen van Aves houden op woensdagmorgen 19 maart van 9.00 uur tot 11.30 uur, open dag. Enkele scholen hebben ook in de avonduren hun deuren opengesteld. In de Noordoostpolder en Vollenhove worden ouders, familie en andere belangstellenden van harte welkom geheten om een kijkje te nemen in onze scholen. In de dagelijkse praktijk zult u kunnen zien op welke manier alle Avesscholen kwaliteit en talentontwikkeling vormgeven. U kunt de school in bedrijf zien door lessen bij te wonen, met leerkrachten te praten en uw vragen te stellen.

De verschillende scholen waarborgen de verscheidenheid aan identiteitsgebonden onderwijs in alle kernen van de Noordoostpolder en Vollenhove . Met een open blik naar de maatschappij en met respect voor de eigenheid van kinderen, ouders en leraren, wijst Aves de weg naar een evenwichtige ontplooiing van haar leerlingen en de ontwikkeling van ieders talent. Kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend, getuige de goede resultaten waar de aangesloten scholen al jaren om bekend staan.

Onder het motto ‘Alles wat je aandacht geeft, groeit’, maken de scholen van Aves werk van het ontwikkelen van elk kind afzonderlijk en vanzelfsprekend ook van talentontwikkeling bij leerkrachten en management. Dit doet Aves op een sprankelende, eigentijdse, verbindende en evenwichtige wijze.

We hopen u 19 maart te mogen verwelkomen op één of meerdere van onze Avesscholen.

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Terug naar het nieuwsoverzicht