NIEUWS

Nieuws

Goede Doelen Markt op de Fladderiep t.b.v. stichting Hope

Op 30 april j.l. organiseerde Daltonschool de Fladderiep een Goede Doelen Markt. De opbrengst was bestemd voor de Stichting Hope. Deze Stichting ondersteunt het onderwijs aan kansarme indianenkinderen in het Andesgebergte in Peru.

De actie was een groot succes ! Samen met onze enthousiaste leerlingen en ouders hebben we kans gezien om een bedrag van € 1700,00 op te halen. De zelfgemaakte werkstukjes van onze leerlingen, de broodjes hamburger en andere hapjes: ze gingen als zoete broodjes over de toonbank. Ook de optredens van de leerlingen vielen in de smaak. De veiling van een aantal “kavels” bracht ook het nodige op. Al met al kunnen we terugblikken op een succesvolle actie. We willen dan ook een ieder die zich hiervoor heeft ingezet (inclusief een aantal sponsoren) van harte bedanken voor hun inzet.

 

Het geldbedrag is inmiddels overhandigd aan de Stichting AVES. Het ligt in de bedoeling dat alle scholen binnen de Stichting een actie voor een goed doel gaan opzetten. Inmiddels hebben vijf scholen een actie georganiseerd. De andere scholen zijn druk bezig met de voorbereidingen. Aan het eind van het lustrumjaar van AVES zal het eindbedrag bekend zijn. Meerdere scholen gaan zich inzetten voor de Stichting Hope. Het startsein is door ons gegeven !

Leerlingen, ouders en schoolteam Daltonschool de Fladderiep.

Terug naar het nieuwsoverzicht