NIEUWS

Nieuws

Geslaagd!!

Op dinsdag 3 juni 2014 kregen 14 leerkrachten van Aves, na 200 uren (en soms nog veel meer) inspanning, op feestelijke wijze de Akte Godsdienst-Levensbeschouwing (katholiek) uitgereikt.

De cursus bestond in het totaal uit 8 bijeenkomsten van 3 uur, zelfstudie, het maken van een werkstuk en een eindgesprek.

 

 

 

Op de eerste foto ziet u, rond de cursusleidster Agda Wachter, de gelukkig lachende gediplomeerden: Mary Sloot, Willem Brunia, Marianne Schraa, Diana Wijnia          , Manon Maas,               Laura Kuiper,      Monique Plate, Patrizia v.d. Werf, Bianca Klappe, Kim Taihuttu, Edwin Meyerink, Stefan v.d. Worp, Carolien Breimer en Jellien Aalderink.

 

Leuk om te weten is dat de Aktes van de leerkrachten uit Kampen en Vollenhove zijn ondertekend door de bisschoppelijk gedelegeerde uit het bisdom Utrecht en die van de leerkrachten uit de polder door de  gedelegeerde uit het bisdom Groningen-Leeuwarden.

 

Op de tweede foto ziet u het werkstuk dat is gemaakt door Carolien en Jellien. Op een kunstig gemaakt voetstuk is een in 40 lessen, voor alle bouwen uitgewerkte,  inspiratiekalender gemonteerd.
Advies: Ga eens kijken !

Terug naar het nieuwsoverzicht